Epsom Campus changes

Student Commons poster

Work begins on 3 December to upgrade the Student Commons at Epsom Campus, to create a bright, more accessible space for students to meet, relax, and study.

The redesigned space will be completed ready for the start of Semester 1, 2019.

While the construction work takes place there will some minor temporary changes on Epsom Campus which will affect visitors and students.

  • Reception for all visitors and deliveries will shift on 3 December to the right-hand side of A Block. (This will be clearly signposted.)
  • Access to the Student Centre will be through the side entrance, on the left-hand side of A Block, via the pathway between A and J Block. (This will be clearly signposted.)

Once the new student space is completed, the entrance to Reception and the Student Centre will be returned to the front of A Block, facing the driveway entrance of Gate 3.

We look forward to opening the new space in February 2019.

In the meantime, if you have any questions, please contact: education@auckland.ac.nz

Find out more by looking at Frequently Asked Questions.